Bejárati ajtócsere, ajtócsere

Ajtócsere szakszerűen, precízen, határidőre!
Aggódik, hogy a régóta tervezgetett ajtócsere túl sok gonddal, kosszal és nem várt problémákkal fog zajlani?
Forduljon hozzánk bizalommal! Szakmai tapasztalunk és eddigi partnereink véleménye a biztosíték arra, hogy a megrendelt ajtócsere Önnél is a megbeszéltek szerint pontosan, határidőre történik!

Akár újonnan épülő házba szeretne egy modern biztonságos bejárati ajtót, akár régi elhasználódott ajtóját szeretné egy korszerűbbre cserélni nálunk jó helyen jár!

Az általunk forgalmazott bejárati ajtók olyan kiváló műszaki paraméterekkel rendelkeznek, mint a:

 • tökéletes hang-és hőszigetelő képesség
 • maximális biztonság
 • modern design
 • korszerű gyártási technológia
Nálunk így történik egy bejárati ajtócsere…
1. A választott ajtót a helyszínre szállítjuk

A megrendelt ajtót előzetes időpont egyeztetést követően házhoz szállítjuk. A nyílászárókat mindig körültekintően szállítjuk, figyelünk, hogy a műanyag ajtótok és szárnyrésze teljesen karcmentes maradjon. Erről az erős fóliacsomagolás és a profilra ragasztott védőfólia is gondoskodik.

2. Bejárati ajtócsere- ajtócsere – Előkészítjük a munkafolyamatot

A lehető legkevesebb kosz és por érdekében javasoljuk a helyiségben lévő bútorokat takarófóliával befedni.
nem egy új otthon, hanem egy felújítandó ingatlan nyílászáró cseréjéről beszélünk, akkor a következő lépés a meglévő ajtó kibontása, az ajtószárnyak eltávolítása

3. Kibontjuk a régi ajtót

Ahhoz, hogy a régi ajtótok könnyen kivehető legyen a tokot kisebb darabokra vágjuk. Így kiemeléskor kevésbé sérül fal szerkezete. Bontás után kitisztítjuk és por mentesítjük az ajtó nyílást.
A keletkezett törmeléket és ablak darabokat igény szerint elszállítjuk.

4. Felszereljük a toktoldót

Van, hogy nem az eredeti méretnek megfelelő ajtó fog a régi helyére kerülni. Ebben az esetben az ajtó tokját egy toktoldóval meg kell szélesíteni. Ha előzetesen már redőny vagy külső hőszigetelés is van a homlokzaton szintén a toktoldó a megoldás. A toktoldó teljesen rásimul a tokra, így már nem marad más, mint rápattintani és rácsavarozni.

5. Előkészítjük a szintezést

A kibontott és megtisztított nyílásba beillesztjük az új ajtót így előkészítjük a szintezést. Hogy mindeközben az ajtó ne mozduljon el faékkel gondosan alátámasztjuk. Ahhoz, hogy a szintezés tökéletes legyen speciális szintezőpárnákat használunk. Így biztosítva a tökéletes vízszintes beállítást.

6. Szintezés precíz folyamata

Az ajtócsere egyik sarkalatos pontja az ajtó tökéletes vízszintes és függőleges szintezése. Kiemelkedően fontosnak tartjuk, hogy az ajtóbeépítés ezen fázisa tökéletes legyen, hogy a későbbiekben kifogástalanul működjön a nyílászáró. Amennyiben ez nem így történik abban az esetben az ablak magától becsukódhat vagy kinyílhat.

7. Rögzítjük az ajtót

A megvan a tökéletes vízszint jöhet az ajtótokon keresztüli rögzítése. A nyílászáró méretétől függően a megfelelő méretű tokrögzítő csavarral érjük el a maximális stabilitást. Ha Ön nem szeretné, hogy átfúrjuk a tokot használhatunk tokrögzítő fület is. Ez a fül a tok külső részéhez kapcsolódik. Az, hogy hová kerülnek a rögzítési pontok és történik a fúrás nagyban hozzájárul az ablak műszaki és hőszigetelő képességének megtartásához.

8. Előkészítjük a hőszigetelőhab használatát

Ha megtörtént a megfelelő rögzítés vízpermettel megtisztítjuk a nyílászáró melletti falfelületet. A hőszigetelő hab jobban képes megtapadni nedvesebb felületen, ezzel maximalizálhatjuk az ajtó hőszigetelő képességét.

9. Pur-habbal kitöltjük a réseket

Ahhoz, hogy maximalizáljuk az ajtó hő-és hangszigetelő képességét mindenképpen figyelnünk kell a kisebb rések megszűntetésére. Erre a célra kiválóan alkalmas a speciálisan ablakokhoz kifejlesztett pur hab
Igény szerint a pur hab köré párazáró szigetelést is tudunk felvinni. Ezzel az ajtó és a fal közötti purhab élettartama meghosszabbítható védve a nyílászárót a páralecsapódástól.

Ne maradjon le aktuális akciónkról!
Kérjen személyre szabott ajánlatot most!

  (A *-gal jelölt mezők kitöltése szükséges)
  [Amennyiben rendelkezik tervvel, kigyűjtött konszignációval, töltse fel!]

  Elfogadom az Adatkezelési tájékoztató-t

  Fel