Ablakcsere

Ablakcsere szakszerűen, precízen, határidőre!
Aggódik, hogy a régóta tervezgetett ablakcsere túl sok gonddal, kosszal és nem várt problémákkal fog zajlani?
Forduljon hozzánk bizalommal! Szakmai tapasztalunk és eddigi partnereink véleménye a biztosíték arra, hogy a megrendelt ablakcsere Önnél is a megbeszéltek szerint pontosan, határidőre történik!

Akár újonnan épülő házba szeretne új ablakokat, akár régi elhasználódott ablakait szeretné egy korszerűbbre cserélni nálunk jó helyen jár!

Az általunk forgalmazott műanyag ablakok olyan kiváló műszaki paraméterekkel rendelkeznek, mint a:

 • tökéletes hang-és hőszigetelő képesség
 • maximális biztonság
 • modern design
 • korszerű, környezetbarát gyártási technológia
Ablakok jó áron!
Mivel a beépítésre kerülő nyílászárókat közvetlenül a gyártótól szerezzük be, így azokat kiváló áron kínáljuk Önnek!
Milyen minőségűek az általunk forgalmazott ablakok?

Nem csupán kiváló ár-érték arányúak, de műszaki paramétereiket tekintve optimális hő-és hangszigetelő képességgel is bírnak. Ezek a nyílászárók igen hosszú élettartammal és magas fokú betörés védelemmel is büszkélkedhetnek.

Ablakcsere után ezek a nyílászárók mennyire igényelnek utólagos karbantartást?

A fa ablakokkal szemben ezek a műanyag ablakok nem vetemednek.

Bontás problémák nélkül?

Az Ön igényeihez igazodva vállaljuk a régi ablakok cseréjét úgy, hogy a lehető legkevesebb sérülés keletkezzen a bontás során. Jól ismerjük az ablakcsere során felmerülő buktatókat, így a legnagyobb kihívás sem érhet minket váratlanul.

Mi legyen a törmelékkel?

Az ablakcsere során a bontásból keletkezett sittet, törmeléket igény esetén maradéktalanul elszállítjuk.

Nálunk így történik egy ablakcsere…
1. A választott ablakokat a helyszínre szállítjuk

A megrendelt ablakokat előzetes időpont egyeztetést követően házhoz szállítjuk. A nyílászárókat körültekintően szállítjuk, figyelünk, hogy a műanyag ablakok tok és szárnyrésze teljesen karcmentes maradjon. Erről az erős fóliacsomagolás és a profilra ragasztott védőfólia is gondoskodik.

2. Ablakcsere-ajtócsere – előkészítjük a munkafolyamatot

A lehető legkevesebb kosz és por érdekében javasoljuk a helyiségben lévő bútorokat takarófóliával befedni.
nem egy új otthon, hanem egy felújítandó ingatlan nyílászáró cseréjéről beszélünk, akkor a következő lépés a meglévő ablakok kibontása, az ablakszárnyak eltávolítása.

3. Kibontjuk a régi ablakokat

Ahhoz, hogy a régi ablaktok könnyen kivehető legyen a tokot kisebb darabokra vágjuk. Így kiemeléskor kevésbé sérül fal szerkezete. Bontás után kitisztítjuk és por mentesítjük ablak nyílást.
A keletkezett törmeléket és ablak darabokat igény szerint elszállítjuk.

4. Felszereljük a toktoldót

Van, hogy nem az eredeti méretnek megfelelő ablak vagy ajtó fog a régi helyére kerülni. Ebben az esetben az ablak vagy ajtó tokját egy toktoldóval meg kell szélesíteni. Ha előzetesen már redőny vagy külső hőszigetelés is van a homlokzaton szintén a toktoldó a megoldás. A toktoldó teljesen rásimul a tokra, így már nem marad más, mint rápattintani és rácsavarozni.

5. Előkészítjük a szintezést

A kibontott és megtisztított nyílásba beillesztjük az új ablakot így előkészítjük a szintezést. Hogy mindeközben az ablak ne mozduljon el faékkel gondosan alátámasztjuk. Ahhoz, hogy a szintezés tökéletes legyen speciális szintezőpárnákat használunk. Így biztosítva a tökéletes vízszintes beállítást.

6. Szintezés precíz folyamata

Az ablakcsere egyik sarkalatos pontja az ablak tökéletes vízszintes és függőleges szintezése. Kiemelkedően fontosnak tartjuk, hogy az ablakbeépítés ezen fázisa tökéletes legyen, hogy a későbbiekben kifogástalanul működjön a nyílászáró. Amennyiben ez nem így történik abban az esetben az ablak magától becsukódhat vagy kinyílhat.

7. Rögzítjük az ablakot

A megvan a tökéletes vízszint jöhet az ablak tokon keresztüli rögzítése. A nyílászáró méretétől függően a megfelelő méretű tokrögzítő csavarral érjük el a maximális stabilitást. Ha Ön nem szeretné, hogy átfúrjuk a tokot használhatunk tokrögzítő fület is. Ez a fül a tok külső részéhez kapcsolódik. Az, hogy hová kerülnek a rögzítési pontok és történik a fúrás nagyban hozzájárul az ablak műszaki és hőszigetelő képességének megtartásához.

8. Előkészítjük a hőszigetelőhab használatát

Ha megtörtént a megfelelő rögzítés vízpermettel megtisztítjuk a nyílászáró melletti falfelületet. A hőszigetelő hab jobban képes megtapadni nedvesebb felületen, ezzel maximalizálhatjuk az ablak hőszigetelő képességét.

9. Pur-habbal kitöltjük a réseket

Ahhoz, hogy maximalizáljuk az ablak hő-és hangszigetelő képességét mindenképpen figyelnünk kell a kisebb rések megszűntetésére. Erre a célra kiválóan alkalmas a speciálisan ablakokhoz kifejlesztett pur hab.
Igény szerint a pur hab köré párazáró szigetelést is tudunk felvinni. Ezzel az ablak és a fal közötti purhab élettartama meghosszabbítható védve a nyílászárót a páralecsapódástól.

10. Felhelyezzük az ablakszárnyakat

Eljött az ideje, hogy felhelyezzük az ablakszárnyakat. A szárnyakat óvatosan az alsó majd a felső stiftre csúsztatjuk majd stifttel rögzítjük. Ha jól végeztük a munkánkat az ablak innentől kezdve tökéletesen nyit és zár.

11. Már csak a végső simítások vannak hátra

Következhetnek a nyílászárócsere utolsó lépései: felhelyezzük a kilincset és rögzítjük a csavarfejeket takaró kupakokat. Az ablakokon lévő védő fóliaréteget csak a falak festése után javasoljuk, ezzel is védve az ablakot.

Ne maradjon le aktuális akciónkról!
Kérjen személyre szabott ajánlatot most!

  (A *-gal jelölt mezők kitöltése szükséges)
  [Amennyiben rendelkezik tervvel, kigyűjtött konszignációval, töltse fel!]

  Elfogadom az Adatkezelési tájékoztató-t

  Fel