Szakembereink az Önnek is megfelelő, előre egyeztetett időpontban érkeznek a helyszínre. Majd megkezdődik a bontás vagy adott esetben a bontás nélküli ablakcsere.
Bontást követően a keletkezett hulladékot körültekintően eltávolítják, és az Ön igényeihez igazítva beépítik az új nyílászáró profilt.
Ezt követi a párkány felhelyezése, takarólécezés, végezetül a redőny felszerelése. Utómunkálatként a teljes precizitás érdekében szakembereink elvégzik a finom beállítási munkálatokat is.

Az, hogy egy komplett nyílászáró csere mennyi időt vesz igénybe, az minden esetben a megrendeléstől függ, hány ablak cseréjéről van szó, hány új nyílászárót kell beépíteni, továbbá attól is, hogy a beépítés bontással vagy bontás nélkül valósítható meg. Átlagosan egy-két munkanappal lehet számolni egy átlagos lakás esetén.

Amennyiben új ablak beépítésről van szó, úgy a burkolás előtt mindenképpen javasolt megcsináltatni. Ha nyílászáró cseréről van szó, akkor gyakorlatilag bármikor elvégezhető a munka, legyen az nyári vagy téli időszak.

A garancia az egyik legfontosabb kérdés, amire kiemelt figyelmet szentelünk, mivel szakembereink körültekintően és precízen dolgoznak, így minden általunk beépített nyílászáróra 7 év teljes körű garanciát vállalunk!

Természetesen, az egyedi igényekhez alkalmazkodva a szabványméretektől eltérő megrendeléseket is tudjuk teljesíteni.

A homlokzati falazat általában nem sérül. Amennyiben a belső falazat a nyílászáró cseréjekor sérül, úgy elkerülhetetlen a kőműves munka. Ez minden esetben az adott falazat állapotától függ.
Szakembereink minden esetben arra törekednek, hogy a legkisebb mértékben legyen szükség az ilyen jellegű munkákra és ha szükségszerű, a legnagyobb körültekintéssel végezzék a helyreállítást.

Fel